2008-07-12

MU och GHD Situps

i en WOD är jobbigt. Min improviserade GHD bänk var otroligt obekväm, nästan så att det överträffade det jobbiga med själva övningen. Ser verkligen fram emot en Michael med riktiga GHDSitups nu.

Back Squats
50kgx3, 60kgx3, 70kgx3
75kgx3x3

WOD:
Complete as many rounds in 30 minutes as you can of:
Walking Lunge, 12 steps
15 Glute-Ham Sit-ups
15 Hip Extensions
5 Muscle-ups

5 ronder på 12:44

Var ju egentligen max ronder på 30 minuter, men jag såg att Kelly Moore gjort 10 ronder på den tiden så då kändes det lagom och trevligt med 5... GHDSitups mycket jobbigt och mina MU's suger numera. Allt är som det ska.
Kul att vara tillbaka!

4 kommentarer:

Martin Altemark sa...

Välkommen tillbaka. Vi är några som ska träffas om träna lite nästa måndag (i Uppsala). Sugen på att komma hit och hälsa på?

Kan prata vapen och muslimhat om det lockar?

Martin Altemark sa...

Så gör man ju när man är crossfitters.

Just det.

mrjling sa...

Aj, det låter kalas. Är förmodligen i sommarstugan de dagarna, men det är inte helt bestämt... Är vädigt sugen på att prata ut med några som kanske förstår mig. I det här javla landet är det ju bara en massa hippies som inte fattar att bära vapen är en mänsklig rättighet.

johan sa...

Att bära vapen är inte en mänsklig rättighet. Även små djur å träd borde vara "strapped". Detta gäller även rätten att få skjuta av ett par skott när man känner sig lite rädd å trängd. Om det inte är ett tätt lager av bly i luften så är demokratin hotad.