2008-07-23

Back Squats och K2E

Snatch practice, typ 15 minuter. Blandade känslor. Måste nog köra mycket mer Snatch balance för att våga dyka under stången mer.

Back Squats - work sets
80kgx3
85kgx3
87.5kgx3
90kgx1 (missade sen)
90kgx3

Övade också lite på Knee 2 Elbows. Behöver speeda upp dom för Filthy Fifty. Tror jag kom på ett bra sätt. Försöker hålla armarna raka och pressa mig bakåt som in i en Front Lever.

3 kommentarer:

Bear sa...

Så brukar jag också göra K2E...men verkligen inte så där snabbt. I Filthy-50 så brukar jag faktiskt använda den övningen som vila. Det var iofs ett tag sedan, så nu borde man kunna pressa lite. Synd att vi inte gjorde den i måndags, var lite pepp faktiskt...inte längre ;)

mrjling sa...

Tidigare har jag kört med långsammare tempo (att vänta in rörelseenergin). Jag upplever inte det här som mycket jobbigare. Dock är det inte fråga om vila...
Jisses

Martin Altemark sa...

Grabbar - en sak ska vi ha klart för oss - KTE är helvetet i form av en övning. Aldrig att jag kommer att tro annat.

Fast jag gjorde 15 KTE på liknande sätt som du i förrgår, och det är nog inte så dumt. Brukar råka böja armarna och spänna mig onödigt mycket på det sättet, och jag ramlade tillbaks lite i det efter ett tag. Får väl öva. MEN JAG HATAR KTE OCH DET TÄNKER JAG FORTSÄTTA MED.

Ryck däremot, det är kul.