2007-10-17

Nädu

Nu får jag uppdatera min kära läsare. Har ICKE slutat träna. Jag kör på som vanligt med den lilla skillnaden att jag följer ett schema med mer fokus på styrka, benstyrka allra helst... Det blir mkt knäböj både fram o bak.

Efter att ha fuckat till knät igen i söndags. (typ 5:e gången på 1 år) Så har jag äntligen fixat en remiss till ortoped med bokad MRI(magnetröntgen) Min egna teori är ju att menisken eller del av menisken inte funkar som den ska. Något i knät kan glida in i fel läge ibland och det är inte kul. I söndags hände det när jag klättrade. Hade på måndagen mycket svår smärta och kunde ej gå. Gick o lade mig med ett knä som var väldigt dåligt.
Under natten måste "det"(förmodligen brosk)som orskar allt ha glidit rätt igen för jag vaknade upp på tisdagen med typ ingen smärta alls?! Tog det lugnt med knät under den dagen men idag onsdag blev det Front Squats för allt jag var värd. Knät känns fint! Så nånting är ju fel och det kan komma och gå lika snabbt. Ska bli spännande o se på röntgen vad det är...

Annars har jag inga nya PR o komma med. Bara att jag äter bättre o bättre. Mitt fettintag är nu mycket högt. Animaliska fetter, olivolja, kokosmjölk, smör. Denna kost har en enormt positiv effekt på energinivå, välbefinnande och kroppskomposition för mig.

3 kommentarer:

Johan sa...

PR i fett! Inte illa.
Berätta hur det går med läkarbesöket. Tycker att du gått kan posta röntgenbilderna :).

Ludde sa...

Du ser gränsen för ett normalt förhållande till träning och kost försvinna långt bakom dig i horrisonten broder! Been there done that bought the T-shirt (det stog Svenska balettskolan på den) java snart?

mrjling sa...

Keep riding your little blue car... I'm leaving you behind.
Gärna java dock...