2007-12-22

God Jul

För att du ska slippa titta in här alltförofta Johan så kan jag informera dig om att jag fortsätter mitt bloguppehåll till nästa år. Titta in igen i mitten av Januari. Jag har en del ideer som jag hoppas kunna genomföra.

Annars är det finfint här! Träningen har fått stå tillbaka ett tag. Kanske var det lika bra då jag har kört hårt senaste året. Knät känns mycket bra. Jag står dock på väntelista för operation under våren. Vi får se hur det blir.
Har lyckats dra på mig tennisarmbåge i båda armarna under mina helvetesveckor med lägenhetsrenovering och jobb. Hoppas kunna fixa problemen så snart som möjligt. Is, massage, stretching, fiskoljeöverdos bör hjälpa.

Träningsmässigt är planen att köra CF light över jul-nyår, samt 1-2 cyklar med Starting Strength för att sedan satsa fullt ut på CF fram till sommaren. Målet under 2008 är bl a att på allvar närma mig en komplett level 3.

God Jul & Gott Nytt År

3 kommentarer:

Martin sa...

Gott nytt år?

Hittade just till den här bloggen. Kör själv ganska när crassfit och det är kul att se att det är fler som gör det i Sverige. Har dock inte förmånen av att kunna släppa vikter. Gissa om man saknar det...

Martin Altemark sa...

Kunde inte låta bli att skapa en egen blogg: http://crossfituppsala.blogspot.com/

Martin Altemark sa...

Kör igång nu då! :-)